AXA Autoverzekering

1 bestuurder op 5 heeft een autoverzekering bij AXA. Elke dag gaan ze vol vertrouwen de weg op.

U rijdt erg veel of misschien erg weinig? U zoekt een goede basisverzekering of eerder een uitgebreide dekking voor uw gloednieuwe auto. Bij ons vindt u een oplossing die bij uw situatie past. Zo blijft rijden aangenaam, ook in het drukke verkeer van vandaag.

AG Autoverzekering

Mijn wagen verzekeren

Mijn nieuwe wagen verzekeren

  • Top Omnium: een omniumverzekering die speciaal ontwikkeld werd voor uw nieuwe wagen. U kunt uw wagen verzekeren op basis van de cataloguswaarde of de factuurwaarde. Alle schade aan uw voertuig is verzekerd en dit ongeacht de oorzaak.
  • Pack Omnium+: een aanvulling bij de omniumverzekering van uw nieuwe wagen. Met 24 maanden en 24.000 km zonder waardeverlies en dekking van uw winterbanden.

Mijn tweedehandswagen verzekeren

  • Top Occasium: een omniumverzekering die speciaal ontwikkeld werd voor uw tweedehandswagen. Alle schade aan uw voertuig, ongeacht de oorzaak, is verzekerd.
  • Pack Occasium+: een aanvulling bij de omniumverzekering van uw tweedehandswagen. Met 12 maanden zonder waardeverlies en dekking van uw winterbanden.

Mijn wagen verzekeren tegen natuurkrachten

  • OmniNatuur&Glass: een volledige dekking tegen glasbreuk en materiële schade veroorzaakt door natuurkrachten zoals hagel, storm, overstroming, … Een ideale bescherming wanneer een volledige of gedeeltelijke omnium niet langer gerechtvaardigd is.
Mijn aansprakelijkheid verzekeren
  • Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto: een verplichte verzekering die veel verder gaat dan de wet.
    Met een bonus-malus -2 voor het leven, levenslang de laagste premie, gratis onmiddellijke bijstand en een vervangwagen.
  • BA Max: een vergoeding tot 250.000 euro voor de lichamelijke letsels van de bestuurder. Een gratis verzekering die voorbehouden is aan de beste bestuurders en die wereldwijd tussenkomt.