AXA Gezin

Familiale verzekering

Op bezoek bij de buren, op hotel met uw gezin, of u nu kinderen hebt of niet: met onze familiale verzekering staan we u in elke situatie bij. Ook als het eens mis gaat. Want tegenslagen horen nu eenmaal ook bij het leven.

Pensioenopbouw

Ook na uw actieve loopbaan wil u elke dag van het leven genieten. Reizen, een nieuw leven starten met een andere partner, vrijwilligerswerk doen waarvan u al zo lang spreekt, samen genieten met uw kleinkinderen… Met onze levensverzekeringen begeleiden we u in àl uw levens.

 

Beleggen voor de toekomst

U hebt hard gewerkt voor uw spaargeld. Wij laten het voor u werken. Met onze spaar- en beleggingsverzekeringen haalt u een mooi rendement én slaapt u gerust. Weinig risico, wat meer risico en ook meer potentieel rendement, goed gespreid of sterk gefocust? U beslist zelf.

AG Gezin

Burgerlijke aansprakelijkheid
 • Burgerlijke Aansprakelijkheid Privéleven : Een verzekering ‘BA Privéleven’ die overal ter wereld de schade aan derden verzekert veroorzaakt door uw gezinsleden, maar ook door uw huispersoneel, uw huisdieren …
 • Pack Familiale+ : Een aanvulling op uw verzekering Top Familiale, met vergoeding zonder vrijstelling en dekking van schade veroorzaakt in vakantieverblijven, feestzalen en aan voorwerpen die u huurt of leent.

Ongevallen
 • Huispersoneel :
  Een wettelijk verplicht contract dat al uw huispersoneel – poetsvrouw, tuinman, babysit, … – tegen arbeidsongevallen verzekert. De regeling van een schadegeval is wettelijk gereglementeerd, zoals de terugbetaling van de medische kosten en vergoeding voor arbeidsongeschiktheid of overlijden.​
 • Formule 24 Privéleven:
  Financiële bescherming voor arbeiders, bedienden en ambtenaren na een privé-ongeval met medische kosten, arbeidsongeschiktheid, invaliditeit of overlijden.
 • Pack OmniMobility:
  De ideale bescherming voor de fietser, zijn fiets én zijn fietsende gezin.

Rechtsbijstand
 • Rechtsbijstand Privéleven : Een waarborg die u helpt uw rechten te verdedigen. Met vergoeding van erelonen van experten en advocaten en van procedurekosten. Erg hoge interventieplafonds en vrije keuze van advocaat.

Mijn naasten beschermen
 • Schuldsaldoverzekering : Laat uw woning en uw naasten niet in de kou staan bij een onverwacht overlijden of invaliditeit.
 • Overlijdensverzekering : Levensstandaard, successierechten, studiekosten, … Bescherm uw familie tegen de financiële gevolgen van een overlijden.